> Početna > B2B usluge

B2B usluge

Dobrodošli na naše stranice za naručivanje usluga razvoja,  namijenjene poslovnim klijentima iz odjevnog biznisa ili industrije!
Činjenica da se upravo nalazite ovdje govori, da postoji interes za suradnju, ili za dobivanjem što preciznije informacije o poslu kojim se bavimo. Hvala vam na tome!

U prethodnom meniju glavnog izbornika  (RAZVOJ PROIZVODA), predstavljene su i opisane pojedinačne faze koje zaokružuju moderni razvojni proces u odjevnom biznisu.

Svakoj fazi pridodana je slovna ili brojčana oznaka (oznake A;B;C...za usluge razvoja; oznake 1;2;3... za usluge pripreme i proizvodnje)koja označava točno određenu uslugu, kako biste jednostavno odabrali upravo one usluge koje vašoj tvrtki trebaju. 

Pojedine usluge mogu se naručiti i zasebno, ali većinu njih  ipak želimo ponuditi u određenim logičnim kombinacijama, tzv. paketima usluga.  Zasad možemo ponuditi 5 različitih  paketa usluga, a vi birate paket koji je vama najpotrebniji! 


Da ne biste bili u dilemi, za početak suradnje dovoljno je ispuniti  kontaktni obrazac! 
Dalje se sve odvija u nekoliko jednostavnih koraka:

    1. Ispunite kontaktni obrazac "Kako naručiti?"
    2. Djelatnici tvrtke Taka d.o.o će stupiti u kontakt s vama, te će se
    3. Dogovoriti Termin za"dijagnostički sastanak" s vašom tvrtkom, pri čemu će se dogovorno:
  • Utvrditi  konkretne potrebe vaše tvrtke za uslugama razvoja,
  • Predložiti  načine njihovog rješavanja kroz niz naših pojedinačnih usluga ili predviđenih paketa
  • Ukaže li se za tim potreba, dizajnirati ćemo posebni paket usluga, točno po mjeri vaše tvrtke
     4. Slijedi Ponuda Usluga, oblikovana točno prema utvrđenim potrebama vaše tvrtke, 
     5. Potpisuje se Ugovor o suradnji, te napokon
     6. Suradnja može započeti!!!

Svjesni smo da naručivanje Usluga razvoja proizvoda za vas znači "outsourcing" jednog važnog dijela poslovanja. S jedne strane, to će doprinijeti pojednostavljenju organizacije vašeg poslovanja, ali ujedno - svjesni smo toga - i većoj izloženosti riziku. 
S druge strane, za  tvrtku Taka d.o.o. to znači veliku moralnu i materijalnu odgovornost, kako za vaše modelekolekciju, tako i za ukupnu dobrobit vaše tvrtke
Stoga vam želimo ponuditi Jamstvo dobrog izvršenja posla.

Pružanjem jamstava, koja možete proučiti dalje na ovim stranicama, željeli bismo naglasiti da je suradnja s našim razvojnim timom "najbolja vrijednost za novac" i napokon, "dobar vjetar u leđa" za sigurnu plovidbu nemirnim globalnim tržištem

Svjesni činjenice da smo u mogućnosti ponuditi izvanrednu uslugu, jedinstvenu na našem tržištu, pozivamo vas da  ispunite kontaktni upitnik , nakon čega će vam se netko iz našeg tima javiti te, po potrebi, ugovoriti neobvezujući sastanak.
Uvjerite se da poslovni odnos 21.stoljeća ne mora biti stalna borba za premoć -  naša tvrtka vam nudi suradnju  novog doba, takozvani win-win koncept, u kojem svi sudionici dijele zadovoljstvo postignutim rezultatima! 

Stoga, proučite naše pakete usluga i kontaktirajte nas!

NAJNOVIJE INFORMACIJE O PROMJENAMA BROJEVA TELEFONA


Poštovani posjetitelji!

Uslijed niza teških događaja vezanih uz našu tvrtku, u zadnje dvije godine uglavnom nas niste mogli dobiti na telefone, odnosno e-mailove objavljene u Kontaktima na našoj web-stranici. 
Toga smo jako svjesni i jedino što u ovom trenutku možemo učiniti jest - ispričati se! Zahvaljujemo vam na strpljenju!

Sada smo to ispravili, polako se oporavljamo i vraćamo u poslovnu normalu, s nadom da je najteže razdoblje iza nas.
Kao prvi korak, uredili smo stranicu Kontakti, kako bi vi - naši cijenjeni klijenti - napokon mogli stupiti s nama u kontakt, bilo putem telefona, bilo putem e-mailova. 

Također najavljujemo da uskoro krećemo s postupnim ažuriranjem sadržaja ovih stranica i novim uslugama koje smo za vas pripremili u razdoblju kada vam nismo bili dostupni.

O tome više - za koji dan!

Cijeli Taka tim je spreman za nove poslovne uzlete - pozivamo vas da i vi poletite s nama.

Veselimo se vašem javljanju!

Vaš Taka tim!

VAŽNO!!! OBAVIJEST O PROMJENI BROJEVA TELEFONA


Poštovani posjetitelji!

Neko vrijeme nas niste  mogli dobiti na telefone i e-mail-adrese u Kontaktima?
Znamo!!!
Ovim putem se ispričavamo zbog problema u komunikaciji uzrokovanih promjenom telefonskih i internet operatera tvrtke, što je trajalo malo dulje i bilo malo kompleksnije nego što se očekivalo.
Obavještavamo vas da su novi telefonski brojevi tvrtke te pročišćene e-mail adrese sada uredno ažurirani kroz naše Kontakte na ovim stranicama.
Veselimo se vašem javljanju!

Vaš Taka tim!

Traže se partneri na projektima i investitori !!!

S početkom ove godine, ušli smo u novu, razvojnu fazu i definirali smjer za slijedeće razdoblje.
Za to je ključni moment bio lansiranje ovih web-stranica, s jedinstvenim pristupom uslugama dizajna i razvoja kolekcija odjeće za potrebe raznih grupa klijenata.

Poslovanje smo usmjerili na B2B usluge - tj. rješavanje specifičnih problema naših poslovnih korisnika, kako bi oni kroz naše usluge i njihovu dodanu vrijednost ostvarili svoje ciljeve.

Rezultat toga su svakodnevni upiti, novi poslovi, novi projekti, inovacije...

Za suradnju na nizu projekata, kao i za podršku financiranju inovativnih rješenja tražimo partnere i investitore.

Zainteresirani? 
Javite se, saslušajte nas i procijenite svoj interes!

Blog
Linkedin
Banner4