> Početna > Razvoj proizvoda > Usluge pripreme i proizvodnje > 5: Osiguranje kvalitete i nadzor proizvodnje

5: Osiguranje kvalitete i nadzor proizvodnje

Po modernoj teoriji kvalitete proizvoda, smisao nije u kontroli proizvoda, već u osiguranju kvalitetnog procesa i njegovom nadzoru. Zato je osiguranje kvalitete naših usluga i proizvoda dobila važno mjesto u ukupnim uslugama tvrtke Taka.

Ova grupa usluga vezana je uglavnom uz usluge razvoja te opciju full business, tj. upravljanje cjelokupnim procesom  od dizajna  i razvoja modela sve do proizvodnje, i ne može se naručiti zasebno.

U obje opcije, tvrtka Taka organizira sustav rada kojim se osigurava kvaliteta cijelog procesa, kao preduvjet kvalitete usluge, proizvoda ili/i  proizvodnje.

To je i razlog što su sve faze razvojnog procesa tako detaljno opisane, kako bi se kvalitetnim i pravovremenim informiranjem spriječile greške u procesu razvoja proizvoda i pripreme za proizvodnju.

Budući da proizvodnje ugovaramo u outsourcingu, za osiguranje kvalitete proizvodnje dodatno je važna suradnja s proizvođačem-kooperantom i kompletna dokumentacija koja prati proizvodnju, jer je pridržavanjem uputa datih dokumentacijom zagarantirana i izlazna kvaliteta proizvoda.

Bez obzira na to, mi utvrđujemo redovne i iznenadne kontrole proizvodnog procesa kojima se nadzire pridržavanje pisanih uputa i osigurava da svi kotačići do isporuke skladno rade.


NAJNOVIJE INFORMACIJE O PROMJENAMA BROJEVA TELEFONA


Poštovani posjetitelji!

Uslijed niza teških događaja vezanih uz našu tvrtku, u zadnje dvije godine uglavnom nas niste mogli dobiti na telefone, odnosno e-mailove objavljene u Kontaktima na našoj web-stranici. 
Toga smo jako svjesni i jedino što u ovom trenutku možemo učiniti jest - ispričati se! Zahvaljujemo vam na strpljenju!

Sada smo to ispravili, polako se oporavljamo i vraćamo u poslovnu normalu, s nadom da je najteže razdoblje iza nas.
Kao prvi korak, uredili smo stranicu Kontakti, kako bi vi - naši cijenjeni klijenti - napokon mogli stupiti s nama u kontakt, bilo putem telefona, bilo putem e-mailova. 

Također najavljujemo da uskoro krećemo s postupnim ažuriranjem sadržaja ovih stranica i novim uslugama koje smo za vas pripremili u razdoblju kada vam nismo bili dostupni.

O tome više - za koji dan!

Cijeli Taka tim je spreman za nove poslovne uzlete - pozivamo vas da i vi poletite s nama.

Veselimo se vašem javljanju!

Vaš Taka tim!

VAŽNO!!! OBAVIJEST O PROMJENI BROJEVA TELEFONA


Poštovani posjetitelji!

Neko vrijeme nas niste  mogli dobiti na telefone i e-mail-adrese u Kontaktima?
Znamo!!!
Ovim putem se ispričavamo zbog problema u komunikaciji uzrokovanih promjenom telefonskih i internet operatera tvrtke, što je trajalo malo dulje i bilo malo kompleksnije nego što se očekivalo.
Obavještavamo vas da su novi telefonski brojevi tvrtke te pročišćene e-mail adrese sada uredno ažurirani kroz naše Kontakte na ovim stranicama.
Veselimo se vašem javljanju!

Vaš Taka tim!

Traže se partneri na projektima i investitori !!!

S početkom ove godine, ušli smo u novu, razvojnu fazu i definirali smjer za slijedeće razdoblje.
Za to je ključni moment bio lansiranje ovih web-stranica, s jedinstvenim pristupom uslugama dizajna i razvoja kolekcija odjeće za potrebe raznih grupa klijenata.

Poslovanje smo usmjerili na B2B usluge - tj. rješavanje specifičnih problema naših poslovnih korisnika, kako bi oni kroz naše usluge i njihovu dodanu vrijednost ostvarili svoje ciljeve.

Rezultat toga su svakodnevni upiti, novi poslovi, novi projekti, inovacije...

Za suradnju na nizu projekata, kao i za podršku financiranju inovativnih rješenja tražimo partnere i investitore.

Zainteresirani? 
Javite se, saslušajte nas i procijenite svoj interes!

Blog
Linkedin
Banner4